FAQ

1. Saya takut kena tipu. Sebelum ni saya pernah beli di Internet tetapi barang tidak terima.
Bagi memastikan pelanggan tidak ragu-ragu dengan kami, anda boleh semak nama perniagaan kami di SSM (RAHSIA CINTA ENTERPRISE) dan kami telah menjalankan perniagaan internet sejak 2010 lagi.

2. Saya telah membuat pesanan secara online, berapa lama saya boleh terima produk?
Bagi semenanjung Malaysia, setiap pesanan akan sampai ke tangan anda dalam 1-2 hari bekerja. Manakala bagi Sabah dan Sarawak antara 2-4 hari bekerja. Tempoh penghantaran mungkin lebih lama semasa cuti umum dan cuti perayaan besar.

3. Saya berminat nak beli, macam mana cara order?
Pesanan boleh dibuat pada bila-bila masa (24 jam x 7 hari) sepanjang tahun secara online di laman web kami. Kami sarankan anda menggunakan 'Shopping Cart' yang disediakan untuk membuat pembelian produk. Anda boleh membuat bayaran menggunakan perbankan internet atau mesin wang ATM. Jika anda ingin menempah secara manual, sila whatsapp ke 010-3655050. Pembayaran sebelum pukul 2 petang, kami akan proses dan pos pada hari yang sama.

4. Boleh saya tau, RAHSIA CINTA SHOPPE membuat penghantaran guna kurier apa?
Kami menggunakan khidmat POSLAJU untuk penghantaran produk kesihatan lelaki dan wanita ke seluruh Malaysia.

5. Saya risau lah jika pesanan saya di ketahui orang, so macam mana, boleh explain?
Setiap pesanan di bungkus dengan cermat dalam kotak, sampul surat atau bekas khas dan di balut dengan plastik serta sulit, maka tiada sesiapa mengetahui kandungan barang yang anda pesan termasuklah posmen yang menghantar.