Terma & Syarat

  1. Bagi produk tidak dapat disediakan atau stok tidak mencukupi, wang anda akan dikembalikan dengan segera.
  2. Kami tidak bertanggungjawab ke atas parcel yang sudah dihantar. Sekiranya parcel hilang atau tidak diterima oleh pembeli, ianya adalah atas tanggungjawab pembeli. Walau bagaimanapun, kami akan cuba membantu dengan pihak Poslaju.
  3. Tempoh penghantaran adalah berbeza mengikut kawasan. Penghantaran menggunakan PosLaju biasanya mengambil masa 1-2 hari untuk Semenanjung dan 3-4 hari untuk Sabah dan Sarawak. Tempoh ini mungkin lebih lama semasa cuti hari minggu dan cuti umum lebih-lebih lagi cuti perayaan besar.
  4. Kami adalah pengedar untuk produk kecantikan & kesihatan wanita. Kenyataan serta produk yang dipamerkan adalah dari syarikat pengeluar.
  5. Sila ikut arahan yang betul untuk mendapat kesan yang diharapkan.
  6. Kami tidak bertanggungjawab sekiranya produk yang dibeli tidak mendapat kesan atau sebaliknya kerana setiap produk mengikut kesesuaian masing-masing.
  7. Dengan setiap pembelian produk edaran kami, pihak pelanggan dianggap bersetuju dengan harga yang kami pamirkan dilaman web RAHSIA CINTA SHOPPE.
  8. Sila maklumkan kepada kami maklumat produk yang anda pesan & maklumat penghantaran setelah membuat bayaran. Pastikan nombor H/P yang anda sms @ whatsapp kepada kami betul kerana kami tidak boleh menghantar produk yang dipesan tanpa menyertakan maklumat penghantaran.
  9. Kami menghormati hak privasi anda. Semua maklumat peribadi pelanggan yang telah membuat pesanan akan dirahsiakan dan tidak akan dikongsi, dijual, digunakan atau dipaparkan kepada mana-mana pihak tanpa terlebih dahulu mendapat keizinan daripada pemilik asal mengikut polisi privasi kami.