Sale! Pherazone View larger

Pherazone

RPL01

Hot Item

Pherazone adalah wangian menjana pelbagai kesan aura dan mencuri perhatian manusia. Kesan keseluruhannya akan membuatkan anda rasa mudah untuk bergaul dan bermesra dan bertemu dengan kenalan baru. Yang anda akan benar-benar pasti ialah bau pheromones yang unik membuatkan ramai orang tertanya-tanya di dalam hati "bau apakah ini" disebabkan kesan pheromones yang bermain dengan minda mereka.

More details

Tiada Stok

RM120.00

-RM60.00

RM180.00

Add to wishlist

More info

Tidak seperti kebanyakan pewangi, kerana anda tau sebaik sahaja menghidu minyak wangi, anda tahu itu minyak wangi, tetapi pheromones Pherazone kalau dihidu, alam membuatkan anda tertanya-tanya.."bau apa ni?"

KUASA PHEROMONE DALAM PHERAZONE PERFUME

Kajian menunjukkan seseorang individu memilih pasangan yang mereka suka bukan hanya berdasarkan pada rupa semata-mata. Mereka memilih pasangan yang mareka rasakan ada sesuatu yang menarik. Maka tidak hairanlah kenapa ada yang mukanya tidaklah kacak/cantik mana, perangai pon teruk tetapi mempunyai pasangan yang baik dan cantik/kacak. Ini disebabkan kadar pengeluaran pheromone yang dihasilkan oleh seseorang itu sendiri yang membuatkan individu lain tertarik dengannya.

Kini dengan kuasa pheromone yang terkandung dalam Pherazone, ia dapat membuatkan anda menarik pada orang di sekeliling anda.

 • Pherazone mengandungi pheromone sintetik hasi kajian saintis berdasarkan pheromone tulen yang berdasarkan pheromone tulen yang terdapat pada manusia lelaki dan wanita.
 • Pherazone mengandungi kepekatan pheromone yang paling tinggi di pasaran dunia. Tidak hairanlah kenapa Pherazone di jual pada harga yang mahal.

Gunakan pheromones, sejenis hormon perangsang nafsu semulajadi yang berkuasa, anda boleh memikat, mempesona, menguja, dan menggoda mana-mana individu pilihan anda.

 • Pheromones akan meningkatkan daya keterampilan anda secara mendadak.
 • Pheromones membolehkan anda kelihatan seksi dan menawan.
 • Pasangan akan cuba menggoda anda tanpa anda sedari.
 • Lebih mata memandang kearah anda tanpa paksaan.
 • Dengan kuasa memikat inin, anda pasti akan dapat lebih perhatian.
 • Anda akan dapat lebih senyuman dari pasangan.
 • Anda dapati hubungan menjadi lebih baik secara spontan.
 • Hari yang anda lalui, pasti akan lebih menyeronokan!

Pheromones adalah bau semulajadi yang dikeluarkan oleh badan, untuk berkomunikasi dengan orang di sekeliling anda. Melalui pelbagai kajian, saintis mendapati bahawa manusia menggunakan bau sebagai perantara yang mengawal tingkahlaku ketika berkomunikas, secara sedar atau tidak.

Sekarang telah diketahui bahawa tingkahlaku manisia dioengaruhi kuat oleh deria bau semulajadi ini. Bau ini dapat menolong anda menarik perhatian dan memikat mereka yang berlainan jantina.
 
Kajian menunjukkan seseorang individu memilih seseorang yang mereka sukai bukan hanya berdasarkan rupa semata-mata.

Mereka memilih pasangan yang mereka rasakan ada tarikan yang kuat. Dan sekarang anda bertuah kerana dengan kuasa pheromones dari Pherazone anda boleh membuat mana-mana individu merasakan perasaan tertarik yang amat sangat terhadap anda.

Pasangan akan memuji  bau anda yang begitu menarik dan menawan, sebenarnya mereka tertarik pada pheromones yang terkandung dalam Pherazone. Kajian mengenai pheromones telah membuatkan yang ia boleh menaikkan sifat romantik pasangan anda dan membuatkan mereka inginkan lebih perhatian dari anda.

Pengunaan Pherazone akan menyemarakkan lagi kasih sayang pasangan anda!

Pherazone pasti akan mengubah hidup anda.


KANDUNGAN

1 Botol = 15ML

Boleh digunakan 3 ke 6 bulan setiap botol.


CARA MENGGUNAKAN PHERAZONE

Pherazone di pakai seperti minyak wangi biasa, spray pada nadi lengan, leher dan pada baju. Perempuan akan secara tidak sedar mengesan Pherazone dan mereka akan tiba-tiba tertarik pada anda.

Disclaimer: Results may vary from person to person depending upon age, lifestyle and physical activity.

 • RAHSIA CINTA SHOPPE
 • BERDAFTAR DENGAN SSM (002385234-M)
 • FREE POSTAGE MALAYSIA ONLY
 • Sekiranya panggilan tidak dapat dijawap, sila whatsapp pertanyaan anda ke 010-3655050
 • Segala maklumat pembelian & identiti anda DIRAHSIAKAN
 • Kami tidak membuat COD, hanya penghantaran melalui Poslaju (1-2 hari bergantung kepada lokasi)
 • Poslaju ke Putrajaya - Kuala Lumpur - Perlis - Kedah - Penang - Kelantan - Terengganu - Perak - Pahang - Selangor - Negeri Sembilan - Melaka - Johor - Sabah - Sarawak - Labuan - Singapore - Brunei

Reviews

No customer reviews for the moment.

Write a review

Pherazone

Pherazone

Pherazone adalah wangian menjana pelbagai kesan aura dan mencuri perhatian manusia. Kesan keseluruhannya akan membuatkan anda rasa mudah untuk bergaul dan bermesra dan bertemu dengan kenalan baru. Yang anda akan benar-benar pasti ialah bau pheromones yang unik membuatkan ramai orang tertanya-tanya di dalam hati "bau apakah ini" disebabkan kesan pheromones yang bermain dengan minda mereka.